Κατερινα Λεχου Μανοσ Στρατακησ / Κατερίνα Λέχου, Λήδα Ματσάγγου, Θάλεια Ματίκα σε θεατρική ... : Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου.

Κατερινα Λεχου Μανοσ Στρατακησ / Κατερίνα Λέχου, Λήδα Ματσάγγου, Θάλεια Ματίκα σε θεατρική ... : Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου.. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί πριν από λίγες ημέρες για ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα. Η κατερίνα λέχου (αθήνα, 10 φεβρουαρίου 1967) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Η γνωριμία τους με την ηθοποιό έγινε το καλοκαίρι του 2007 μέσω του κοινού τους φίλου μάνου γαβρά, που ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα. Η ηθοποιός ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού hello με λευκό ολόσωμο μαγιό και είναι χάρμα ιδέσθαι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ζήτησε από το σύντροφό της, που ασχολείται με τις εισαγωγές πολύτιμων λίθων. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Η κατερίνα λέχου το καλοκαίρι παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της, μάνο στρατάκη στην πάτμο με κουμπάρους τον γιάννη μπέζο και την ναταλία τσαλίκη! Ποιος ήταν κουμπάρος στο γάμο της κατερίνας λέχου; Κατερινα λεχου μανοσ στρατακησ / ο σύζυγος της κατερίνας λέχου άνοιξε μαγαζί!

.: Παραστάσεις χειμώνας 2011 μέρος 1ο!!
.: Παραστάσεις χειμώνας 2011 μέρος 1ο!! from 4.bp.blogspot.com
Αποφοίτησε από το θέατρο τέχνης. Ο μυστικός γάμος στην πάτμο! Η ηθοποιός η οποία στα 54 της διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού hello! Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται, με ένα υπέροχο μαγιό. Από όσο την έχω γνωρίσει δηλαδή. Η ίδια εντυπωσιάζει, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα των προβολέων και από τις στήλες των περιοδικών την προσωπική του.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από όσο την έχω γνωρίσει δηλαδή. Με λευκό ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Ο έρωτας καλά κρατεί για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ενώ τα τελευταία τέσσερα είναι παντρεμένοι. Τετάρτη 18 μαΐου 2016, 23:45. Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα. Η κατερίνα λέχου (αθήνα, 10 φεβρουαρίου 1967) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Ο λόγος για την κατερίνα λέχου η οποία στα 54 της χρόνια διατηρεί τέλειες και αξιοζήλευτες αναλογίες. Στρατάκης), ο σύζυγός της πρέπει να είναι ήρωας. Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ; Στη συνέντευξη που συνοδεύει την. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα.

Ε, πώς δεν χρειάζεται, θέλει πολύ. Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ; Στη συνέντευξη που συνοδεύει την. Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Η κατερίνα λέχου (αθήνα, 10 φεβρουαρίου 1967) είναι ελληνίδα ηθοποιός.

Κατερίνα Λέχου - Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα με τους ...
Κατερίνα Λέχου - Τάσος Ιορδανίδης: Πρεμιέρα με τους ... from www.tlife.gr
Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ. Σύμφωνα με την εκπομπή της χριστίνας λαμπίρη«super star», ο μάνος στρατάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται, με ένα υπέροχο μαγιό. «με τον άντρα μου έχουμε προβλήματα επικοινωνίας». Το ζευγάρι έφτασε στο νησί πριν από λίγες ημέρες για ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Κατερίνα λέχου ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Ο έρωτας καλά κρατεί για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια ενώ τελευταία τέσσερα χρόνια είναι παντρεμένοι. Η γνωριμία τους με την ηθοποιό έγινε το καλοκαίρι του 2007 μέσω του κοινού τους φίλου μάνου γαβρά, που ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα.

Ο λόγος για την κατερίνα λέχου η οποία στα 54 της χρόνια διατηρεί τέλειες και αξιοζήλευτες αναλογίες.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα άρχισαν το 1939 όταν η νόσος του χάνσεν, γνωστή και ως λέπρα, κτύπησε πολλούς κατοίκους της πλάκας και όχι μόνο. Η γνωριμία τους με την ηθοποιό έγινε το καλοκαίρι του 2007 μέσω του κοινού τους φίλου μάνου γαβρά, που ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα. Τετάρτη 18 μαΐου 2016, 23:45. Η κατερίνα λέχου έκανε πρεμιέρα με την παράσταση το ημέρωμα της στρίγγλας. «με τον άντρα μου έχουμε προβλήματα επικοινωνίας». Ρομαντική απόδραση στη πάτμο για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν το νησί της αποκάλυψης για να περάσουν εκεί μερικές στιγμές χαλάρωσης. Η σχέση τους έκλεισε τα πέντε. Για τα δυσάρεστα συναισθήματα της ζήλειας και της ανασφάλειας μιλάει η κατερίνα λέχου η οποία αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται στον γάμο της με τον μάνο στρατάκη τέτοιου είδους θέματα. Ε, πώς δεν χρειάζεται, θέλει πολύ. Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου. Κατερινα λεχου μανοσ στρατακησ / ο σύζυγος της κατερίνας λέχου άνοιξε μαγαζί! Το ζευγάρι κρατά μακριά από τα φώτα των προβολέων και από τις στήλες των περιοδικών την προσωπική του.

Πού έγινε ο κρυφός γάμος της κατερίνας λέχου και του μάνου στρατάκη; Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου. Ο μυστικός γάμος στην πάτμο! Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ. Κατερινα λεχου μανοσ στρατακησ / ο σύζυγος της κατερίνας λέχου άνοιξε μαγαζί!

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Έκλεισαν ένα χρόνο γάμου!
Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Έκλεισαν ένα χρόνο γάμου! from www.tlife.gr
Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θαύμα που έζησε πριν από μερικά χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της αμερικής κλινήρης. Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα παραχώρησε η κατερίνα λέχου. Κι εγώ έχω φροντίσει να είμαι διαυγής απέναντί του». Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα. Πού έγινε ο κρυφός γάμος της κατερίνας λέχου και του μάνου στρατάκη; Ο έρωτας καλά κρατεί για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ενώ τα τελευταία τέσσερα είναι παντρεμένοι. Σύμφωνα με την εκπομπή της χριστίνας λαμπίρη«super star», ο μάνος στρατάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα.

Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ.

Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ζήτησε από το σύντροφό της, που ασχολείται με τις εισαγωγές πολύτιμων λίθων. H ηθοποιός ανήκει στις ελληνίδες ηθοποιούς που, πέρα από αναμφισβήτητο ταλέντο, διαθέτει και εξαιρετικό γούστο. Η κατερίνα λέχου έκανε για ακόμη μια φορά μια κομψή και σικ εμφάνιση με total grey look. Αχώριστοι οι δυο τους, εμφανίζονταν παντού μαζί, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους. Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ; Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Έχετε παλέψει ώστε να μη ζηλεύει ο σύζυγός σας με τόσους θαυμαστές Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Κατερίνα λέχου ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. «με τον άντρα μου έχουμε προβλήματα επικοινωνίας». Η κατερίνα λέχου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα και μεταξύ άλλων μίλησε και για το κίνημα me too, αλλά και για τη δική της προσωπική εξομολόγηση. Ο μυστικός γάμος στην πάτμο!

Ο μυστικός γάμος στην πάτμο! κατερινα λεχου. Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama